Päätettiin pitää leffailta kotona Matin kanssa, nyt kun molemmilla oli vihdoinkin vapaata samaan aikaan. Yleensä käymme teatterissa leffassa, mutta töissä menaiset-lehdestä bongaamani popcorni-resepti sai minut houkuteltua lokoisasta koti-illasta.

Resepti oli yllättävän yksinkertainen ja jopa minunkaltaiseni laiskimus pystyisi toteuttamaan sen. Popcorneihin vaadittiin vain maissinjyviä, öljyä ja suolaa. Etuna itsetehdyissä poppareissa on, etteivät ne sisällä haitallisia transrasvoja ja lisäaineita. Laitoin pannulle öljyä ja perään maissinjyviä ja suolaa. Valmista tuli hetkessä ja Mattikin saapui juuri sopivasti salilta.

Leffaksi valitsimme Hacksaw Ridgen, joka kertoi toisessa maailmansodassa palvelleesta sotilaasta, joka kieltäytyi tarttumasta aseisiin rintamalla. Yleensä en sotaleffoista pidä, mutta tuota kahjoa miestä on vaikea saada katsomaan mitään hyviä leffoja. Tällä kertaa tosin yllätyin täysin, sillä elokuva oli aivan erinomainen! Päähenkilö oli todella samaistuttava ja näyttely oli huippuluokkaa. Lopulta tarina ja elokuva veivät mennessään. Elokuvasta jäi vähän samankaltainen “tutina”, kuin olisi nähnyt forrest gumpin tai vastaavan Oscar-tekeleen. Jopa mies kehui tuota leffaa, minkä olin valinnut. Suosittelen ehdottomasti katsomaan tuon leffan, vaikka et sotaleffoista perustaisikaan!

Siinäpä se perjantai sitten menikin, välillä on ihan hyvä vaan olla kotona. Popcorneistakin tuli todella maittavia ja voi olla että tulee jatkossakin hieman useammin pidettyä leffahetkiä kotosalla rakkaani kanssa.