Matti lähti torstaina Fuengirolaan kahdeksi viikoksi serkkunsa luokse ja minä jäin yksin kotiin. Yhyy. Vaan empäs jäänytkään, sillä varasin töissä kylpylähotellin tallinnasta. Ajattelin että nyt on pikku itsehemmotteluloma paikoillaan, sillä on aikaa kun viimeeksi tullut vietettyä aikaa omien ajatuksieni kanssa.

Saavuin perjantaina illalla hotellille ja hotelliaulassa odotti kunnon sekamelska. Minun varausta ei löytynyt mistään ja asiaa selviteltiin melkein tunti, kunnes kävi ilmi että joku työntekijöistä oli tehnyt virheen ja laittanut päällekkäiset varaukset. Noh, ongelma kääntyikin otolliseksi minulle sillä he tarjosivat minulle sviitin samaan hintaan, haha! Sviitissäni oli kivat näkymät viereiseen puistoon ja olo oli kuin kuningattarella. Kylpyammeen oli marmoripintainen ja kylpysuolat ja kynttilät oli valmiiksi asetettu ammeen viereen. Ei ollenkaan pöllömpi aloitus viikonlopulle! Kävin pyörimässä ja syömässä kaupungilla, jonka jälkeen tulin aikaisin nukkumaan.

Empä muista milloin olisin viimeeksi nukkunut noin hyvin. Kampesin ylös sängystä kellon ollessa 12 maissa. Ajattelin itsekseni että tällaiseen elämäntyyliinhän voisi jopa tottua. Voisipa tuohon sviittiin muuttaa muutamaksi kuukaudeksi. Lauantai päivä jotenkin kului niin nopeasti, ettei ehtinyt edes paljoa tehdä kunnes kello oli kuusi. Kävin päivällä shoppailemassa ja löysin pari kivaa villapaitaa paikallisesta vintage-liikkeestä, jonka nimen taas unohdin. Täytyypä lisätä se tähän jälkeenpäin. Kuuden jälkeen menin kylpylään, jossa saunan, porealtaiden ja hieromisen merkeissä kuluikin reilu kolme tuntia. Keho oli aivan rentona tuon käsittelyn jälkeen ja fiilis oli uskomattoman raukea. Illalla kävelin vanhassa kaupungissa ja päätin astua sisään pubiin, josta kuului houkuttelevaa livemusaa. Paikalla oli joku latvialainen reggaebändi, joka soitti todella puoleensavetävää musiikkia. Törmäsin baarissa pariin Ivalossa asuvaan suomalaiseen pariskuntaan, jonka kanssa juttua riitti valomerkkiin asti.

Sunnuntaina odottikin paluu kotiin. Onneksi olin siivonnut kodin jo valmiiksi niin oli mahtavaa palata taas sunnuntai-iltaa viettämään kotopuoleen, kun mieli ja koti heijasti syvää rauhan tunnetta 😊