Taas hetki vierähtänyt viimeisestä blogista...

Nyt se päivä sitten koitti vihdoinkin. Oli aika hakea Salossa odottava pikku Bison-Frise pentumme kotiin. Olimme suunnitelleet koiran hankintaa Matin kanssa jo 6 kuukautta, kunnes löysimme torin kautta sopivan kasvattajan. Halusimme seurallisen ja pienen koiran, joten tuo bison-frise, oli ensimmäinen vaihtoehto. Matti on myös lievästi allerginen kissoille ja koirille, joten bison-frise on hyvä valinta myös siitä syystä, ettei se jätä jälkeensä niin paljoa karvoja.

Meidän itseasiassa piti hakea pentu jo viime viikolla, mutta audiimme tuli yllättäen hieman isompi remontti, johon upposi melkein 1500 euroa. Tuntuu että tuo auto on syönyt meidän matkakassan tyhjäksi tämän vuoden aikana, kun tuota rojua on pitänyt käyttää korjaamolla useampaan otteeseen jo… Matin piti hakea lainaa tuota remonttia varten, mutta onneksi auto taas pelittää.

Pääsimme saloon ja siellä se pieni pentu odotti. Tuo pieni otus on niin uskomattoman söpö, että kyllä Mattikin siinä laski miehisen panssarin alas ja rupesi herkistymään, hahah! Kasvattajat olivat todella mukavia ja juteltiin kahvipöydässä toista tuntia. He antoivat myös paljon neuvoja koiran kasvatukseen liittyen ja lupasivat auttaa jatkossakin. Joten tuli samantien turvallinen fiilis pennun hankkimisesta, kuitenkaan kummallakaan meillä ei ennen koiraa ole ollut. Kuljetimme pennun pehmustetussa pahvilaatikossa sylissäni, jossa pentu torkkui koko automatkan ajan.

Aivan mahtavaa herätä maanantaina kun pieni koiralapsi tuo elämää taloon. Saa tosin nähdä kuinka kauan Matin pinna kestää tuon pennun ajoittaisten pissalirautuksien kanssa! :D