Niin se viikonloppu pyörähti taas käyntiin rankaksi käyneen työviikon jälkeen. Kaksi kollegaani olivat sairaana koko loppuviikon ajan ja jouduin palvelemaan asiakkaita kolmen ihmisen edestä. Sanomattakin selvää että perjantaina olin aivan kuitti. Tuntui ettei huvittanut nähdä ketään työpäivän jälkeen. Kävin lopulta yhdillä baarissa kavereiden kanssa ja menin aikaisin kotiin nukkumaan.

Lauantaina sitten koittikin lähtö floweille. Minulla oli lippu lauantaille ja sunnuntaille, niinkuin oli kumppanillani Matillakin. Onneksi pitkäaikainen ystäväni asui haukilahdenkujalla lähellä flow festareita, joten pidimme majapaikkaa tuolla aivan festareiden kupeessa. Luksusta, eikös!

Perjantaina tuli levättyä, mutta työviikko tuntui vielä takana, ainakin siihen asti kunnes ennätettiin festareille. En ollut hirveästi katsellut festariohjelmaa etukäteen, ajattelin että mennään paikanpäälle fiilistelemään. Lauantaina oli kuitenkin paljon hyviä artisteja ja ehdittiin kiertää koko festarialue hyvin läpi. Ilta venyi aamuyöhön asti lopulta. Sunnuntaina menimme ottaamaan lähinnä tasoittavia festareille ja päivä menikin sopivan rennolla fiiliksellä. Illalla lähdimme takaisin Turkuun, sillä maanantaina koitti taas työpäivä.

Festareilla juomat ja ruoat osoittautuivat todella kalliiksi. Rahaa paloi koko viikonlopun ajan niin paljon ettei kehdannut pankkitiliä maanantaina avata. Jokatapauksessa viikonloppu oli onnistunut ja festareista jäi kyllä hyvä fiilis. Harvoin on käynyt festareilla, jossa järjestely olisi ollut yhtä hyvin toteutettu!